skip to Main Content

Nasjonal forskningskonferanse innen muskelskjeletthelse er en tverrfaglig konferanse som dekker forskning innen muskelskjelettskader,- sykdommer og -plager. Konferansen skal være et møtepunkt for forskere, helsepersonell og brukere.

Gamle Logen
Gamle Logen
Sted

Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, Oslo

Tid

11.-12. september 2017

Arrangør

Muskelskjelettsatsingen (MUSS)

Abstrakt til frie foredrag/posterpresentasjon

Du er velkommen til å sende inn abstrakt til frie foredrag og/eller posterpresentasjon.

Abstrakt sendes til limped@ous-hf.no innen 28. juni 2017.

All forskning innen muskelskjeletthelse er av interesse. Det ønskes tilsendt sammendrag av studier i alle faser- alt fra presentasjon av planlagte prosjekter til publiserte arbeider.

Abstraktet skrives på engelsk og sendes som en wordfil på maks 1 A4-side og skal inneholde: 1. Tittel, forfattere, forfatternes tilhørighet, 2. Bakgrunn og formål med studien, 3. Metode, 4. Resultater og 5. Konklusjon. Uthev forfatter som skal presentere.

Innsendte abstrakt blir vurdert av en vitenskapelig komitè og det vil bli gitt en pris for beste frie foredrag og til beste poster.

Konferanseprogram

Last ned konferanseprogrammet her

Sosialt program

Mandag 11. september etter konferansen er du velkommen til å delta på en samling med middag på Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, Oslo. Pris for middag: kr 600,- Påmelding til middag gjøres via samme link som påmelding til konferansen.

Påmelding

Alle som deltar på konferansen registrere seg via følgende lenke:

http://www.trippus.net/muss17/deltaker

Påmelding

Meld deg på her

Ved påmeldingen må du registrere antall dager du ønske å delta, om du ønsker å delta på middagen og om du ønsker å booke hotell via oss. Det er forhåndsreservert hotellrom på Clarion Collection Hotell Bastion og Comfort Hotell Karl Johan.

Priser

  • Gratis adgang til konferansen (to konferansedager inkludert lunsj)
  • Konferansemiddag: kr 600
  • Hotell: kr 1590 (Clarion Collection Hotell Bastion/Comofrt Hotell Karl Johan)

NB! Du må registrere din deltakelse via påmeldingslenken!

International Back and Neck Pain Research Forum

Årets konferanse arrangeres i tilknytning til International Back and Neck Pain Research Forum som avholdes i Gamle Logen 12.-15. september 2017. Få mer informasjon om forumet her.

Back To Top